GSS SAFE | GSS - Vraag uw demo aan

GSS SAFE

Home » Systemen » GSS SAFE

Veiligheidsleuning met supersnelle montage

GSS-Safe is een innovatieve veiligheidsleuning die 10 keer sneller gemonteerd wordt dan bestaande systemen. Elk GSS-Profiel is voorzien van gleuven. Door hierin twee plaatjes met uitsparing te schuiven, wordt de GSS-veiligheidspaal moeiteloos gemonteerd. De paal wordt door de uitsparingen gestoken en met een eenvoudige draaibeweging van 180° vastgeklikt. 

Zodra de muur 1 meter hoog is opgetrokken, wordt de veiligheidspaal weer even eenvoudig en snel losgedraaid en verwijderd zonder bijkomende demontage. Desgewenst kan hij ook later gedemonteerd worden, zodat raamopeningen beveiligd blijven.

Eenvoudig veiligheidsleuning plaatsen
Eenvoudige plaatsing

GSS-Safe kan zeer snel en eenvoudig geplaatst worden in combinatie met GSS-Profiel. De veiligheidspaal past perfect in de plaatjes die gemonteerd worden samen met het profiel. Na de voltooiing van het metselwerk kan de veiligheidsleuning stapsgewijs verwijderd worden met een vlotte beweging.

Randbekisting beton storten
Alles-in-één systeem

GSS-Profiel en GSS-Safe is een randbekisting en veiligheidssysteem in één. Door beide systemen te combineren, bespaar je heel wat tijd en kosten én wordt de veiligheid op de werf sterk verhoogd. De veiligheidspalen worden na gebruik verwijderd, de randbekisting blijft gewoon zitten.

Randbeveiliging met voldoende ruimte voor metselwerken
Innovatief en doordacht

Het GSS-systeem is doordacht op verschillende vlakken. Zo is het makkelijk monteerbaar en demonteerbaar, en biedt het dankzij het ontwerp extra ruimte om makkelijk te werken. De veiligheidspalen en -balken kunnen na gebruik ingezet worden op de volgende werf.

Doka opzetstuk randbeveiliging
Hulpstukken en accessoires

Voor gebruik in een trapgat of vide kan er gebruik gemaakt worden van muurbeugels of opzetstukken die op een doka geschoven kunnen worden. Alle accessoires en hulpstukken kunnen geleverd worden in een container die makkelijk verplaatsbaar is op de werf.

Gekeurd volgens EN13374
Geen tijdrovende demontage
10x sneller gemonteerd
Alles-in-één systeem

Meer info

Download onderstaande documenten voor meer informatie:

Hoek maken en veiligheid op snelbouwsteen.

Hoek maken en veiligheid op volle steen/silicaatsteen/poutrel.

Verloren randbekisting combineerbaar met valbeveiliging
Veiligheidsleuning met supersnelle montage
Verloren bekisting ingebouwd in prefab balken of -wanden
Verloren bekisting opgebouwd op de balk
Randbekisting voor steunvrije constructies
Waterkeringsplaat van staal

Contacteer ons voor meer informatie! info@gss.be +32(0)14 49 06 80